На Миколаївщині на пільгові житлові кредити для молоді спрямують рекордні кошти

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
????????????????????????????????????

У місцевих бюджетах Миколаївщини на 2017 рік на надання пільгових молодіжних житлових кредитів передбачено понад 26,37 млн. грн. Про це порталу «МЕтри» повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

За словами директора Миколаївського регіонального управління Держмолодьжитла Вячеслава Булаха у цьому році на пільгове молодіжне кредитування кошти передбачені в міському бюджеті Миколаєва у обсязі понад 23,77 млн. грн., а також у бюджеті Миколаївської області у розмірі 2,6 млн. грн.

Перший заступник голови правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний зазначив, що кошти, передбачені органами місцевого самоврядування Миколаївщини на пільгове молодіжне кредитування є найбільшими серед усіх регіонів України.

«Кошти, які на цей рік передбачили місцеві органи влади Миколаївщини для реалізації програми пільгового молодіжного кредитування, є не лише найбільшими серед усіх регіонів України. Вони є співмірними коштам у обсязі 28 млн. грн., передбаченим у Державному бюджеті для надання пільгових молодіжних кредитів по всій країні», - наголосив Сергій Комнатний.