У Херсоні на пільгове молодіжне кредитування додатково спрямують понад 1,88 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Kherson

Херсонська міська рада прийняла рішення про додаткове спрямування на пільгове молодіжне кредитування у 2017 році понад 1,88 млн. грн. Про це порталу «МЕтри» повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з посиланням на директора Херсонського регіонального управління цієї установи Юрія Волковича.

Юрій Волкович зазначив, що керівництвом і депутатським корпусом Херсону та області вишукується можливість для поступового збільшення обсягів фінансування для розвитку молодіжного житлового кредитування у краї.

«На реалізацію програми пільгового житлового кредитування молоді у 2017 році вже були передбачені певні кошти в Херсонському міському та обласному бюджетах. Так, у обласному бюджеті на пільгове житлове кредитування молоді на поточний рік передбачено понад 1,42 млн. грн. А у бюджеті міста Херсон після збільшення видатків на цей рік на пільгові кредити для молоді передбачено майже 2,43 млн. грн. Таким чином, станом на початок квітня на житлове пільгове кредитування молоді у місцевих бюджетах Херсонщини передбачено майже 3,85 млн. грн.», - сказав Юрій Волкович.