На столичному Подолі ввели в експлуатацію 10-поверховий будинок під виглядом 4-поверхового

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Мирна

На столичному Подолі під виглядом 4-поверхового будинку ввели в експлуатацію скандальну 10-поверхову новобудову. Про це на своїй сторінці у Facebook написав громадський активіст та експерт з питань земельного законодавства Георгій Могильний.

«У день виїзного засідання Кабміну 13 березня, на якому було прийнято рішення про ліквідацію ДАБІ та повної зупинки архбудконтролю до створення Діму, аферисти подали повідомлення про початок будівництва по класу СС1 (максимум 4 поверхів). А сьогодні аферисти вже офіційно ввели в експлуатацію свою 10-тіетажку знову під виглядом 4-хетажкі класом СС1. І ніхто не має права це перевірити і скасувати документи на будівництво, причому вже сьогодні в держреєстр прав можуть бути внесені права власності на окремі квартири», — написав він.

Як раніше повідомляли ЗМІ, новобудова на вулиці Мирна 2/1, будується на ділянці з призначеням під індивідуальне будівництво, в зоні садибної забудови. Активісти звертали увагу на те, що будівництво відбувалося без дозвільних документів на висотне будівництво. Втім, органи влади залишили це порушення без відповідної уваги.