Броварського забудовника звинувачують у шахрайському заволодінні 73 млн. гривень

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
шев-суд

Шевченківський районний суд міста Києва розглядає справу про шахрайське заволодіння забудовником земельних ділянок вартістю понад 73 млн. грн. У цій оборудці підозрюється директор ТОВ «Грассфилд» Юрій Мавродієв, який веде забудову одного з ЖК в Броварах. Про це повідомило видання «Правда Тут».

Як відзначають у виданні, слідство ставить в провину Юрію Мавродіеву заволодіння земельними ділянками своїх орендодавців. За ці ділянки, за даними слідства, компанія Юрія Мавродіева ТОВ "Грассфилд" повинна орендодавцям більше 73 млн гривень. Почавши будівництво двох багатоквартирних будинків, його компанія-забудовник взяла в оренду земельні ділянки, на які згодом було проведено державну реєстрацію землі.

У той же час, директор компанії-забудовника не згоден зі звинуваченням, стверджуючи, що реєстрація здійснювалася «не його руками». При цьому сторона потерпілих у справі переконана: підозрюваний перевищив свої повноваження і не виконав всіх умов договору. А саме - не передав їх компаніям кошти і квадратні метри, прописані в документі.

За рішенням суду, до 2 травня підозрюваний перебуватиме під домашнім арештом.