ДАБІ попереджає про активізацію шахраїв

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DABI-2

Державна архітектурно-будівельна інспекція звертає увагу на активізацію діяльності шахраїв під час дії карантину, запровадженого у зв’язку з небезпекою поширення коронавірусної інфекції.

Відповідну заяву поширено на офіційному сайті ДАБІ.

За даними ДАБІ, користуючись ситуацією із введенням карантину та обмежувальних заходів у роботі відомства, невідомі особи починають зв’язуватися із суб’єктами містобудування та пропонувати «вирішення» питань за певну фінансову винагороду.

«Наголошуємо, що тимчасово, на час дії карантину встановлено особливий порядок надання Держархбудінспекцією адміністративних послуг. Крім того, відповідно до Закону України від 17.03.2020 № 530 – ІХ зупинено перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг. У зазначених заходах немає жодних виключень. Всі пропозиції швидкого «вирішення» питань є звичайною провокацією та намаганням певних осіб нажитися у складний для українських громадян та бізнесу в період протидії поширенню коронавірусної хвороби», - йдеться у повідомленні.

У ДАБІ закликали громадян всю інформацію про протиправні дії будь-яких осіб відразу направляти до Національної поліції України.