Уряду потрібні робочі руки в будівництві

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
дорожки

Завдяки реалізації проєктів «Великого будівництва» на будівництво доріг залучено близько 180 тис. громадян та створено 80 тис. робочих місць для реалізації проєктів соціально-економічної інфраструктури.

Про це заявив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України.

Він зазначив, що програма «Велике будівництво» триває та буде виконана в зазначені строки та в повному обсязі. За словами урядовця, вона включає майже 380 об’єктів – школи, садочки, спортивні об’єкти тощо.

«Зокрема, на будівництво автошляхів заплановано майже 100 млрд грн., і я впевнений, що ми всі це побачимо. Ми бачимо велике будівництво, яке триває зараз по державі, і ці автошляхи, як ми кажемо, зшиють країну і зроблять її більш доступною для громадян та гостей держави», – сказав Олексій Чернишов.

Міністр впевнений, що будівництво опосередковано також забезпечує додаткові робочі місця в інших галузях – це виробництво будівельних матеріалів, логістика, транспорт, інші послуги та сервіси.