На столичній Троєщині територию ринку перетворили на зелену зону

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
14388

У Деснянському районі Києва спільними зусиллями працівників столичного благоустрою, поліції, Інспекції з паркування, громадськими активістами приведено до ладу територію ринку по вулиці Електротехнічній.

Про це повідомила пресслужба Деснянської райдержадміністрації в місті Києві.

У райдержадміністрації наголосили, що стан вулиці Електротехнічної протягом тривалого часу залишався проблемним, постійно збільшувалася кількість порушень як правил дорожнього руху, торгівлі у невстановлених місцях, так і Правил благоустрою, адже відбувалася торгівля з вантажних автомашин на проїзній частині вулиці, після якої залишався незадовільний санітарно-технічний стан проїзної та зеленої зон.

«Сьогодні з впевненістю можна сказати, що вперше за багато років досягнуто порядок. Так, евакуйовано автомобілі, що були припарковані із порушенням ПДР, демонтовано МАФи, що не мали дозвільної документації, припинено стихійну торгівлю, яка виникала за територією ринку прямо на проїзній частині з автівок. Зараз на завершальній стадії прибирання цього безладу та бруду, і вже сьогодні розпочали роботи з приведення до належного вигляду території, розчищення землі на зеленій зоні, де буде відновлено зелені насадження, знищені у ході проведення сезонного ярмарку по вул. Електротехнічній», – зазначив В.о. голови Деснянської райдержадміністрації Сергій Снопков.