Інвестори довгобуду на столичній Оболоні підписали меморандум з новими забудовниками

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Polar

Підписано трьохсторонній Меморандум між громадською організацією «Об’єднання вкладників житлового комплексу по вулиці Сім’ї Кульженків (Петра Дегтяренка), будинок 22, в Оболонському районі міста Києва», замовником будівництва ТОВ «Градобуд-1», девелоперськими компаніями Citex Development і Perfect Group.

Згідно з текстом документу, девелопери будівництва багатофункціонального житлового комплексу POLARIS Home&Plaza гарантують добудову 2-х незавершених будинків за вказаною адресою з подальшим наданням квартир всім без винятку постраждалим вкладникам.

За словами представників девелоперів, після завершення карантину розпочнеться аудит старих, а також укладання нових угод з кожним інвестором.

Наразі завершується процес технічного аудиту недобудованих будинків, опісля цього забудовники розпочнуть їхню добудову.

Планується, що після завершення будівництва недобудованих будинків у II кварталі 2021 року, ошукані інвестори отримають свої квартири.

Нагадаємо, що з 2004 року було 4 спроби завершити будівництво житлового комплексу за адресою: вул. Сім’ї Кульженків, 22.

У листопаді 2019 року девелоперські Citex Development і Perfect Group розпочали будівництво багатофункціонального житлового комплексу POLARIS Home&Plaza за адресою: вул. Сім’ї Кульженків, 22, з обов’язковою умовою завершити будівництво цього довгобуду.

Кількість постраждалих інвесторів близько 220 осіб.