На Київщині продавцю нерухомості донарахували 4,5 млн. грн. податків

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
fiskalna-slughba

Слідчі Державної фіскальної служби у Київській області встановили факт умисного ухилення від сплати податків у великих розмірах громадянина, який систематично продавав нерухоме майно. Його змусили сплатити державі 4,6 млн. гривень у вигляді податків, зборів (обов’язкових платежів) з доходів, отриманих від продажу нерухомості.

Про це повідомила пресслужба ДФС.

«В рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 212 КК України встановлено, що протягом 2015-2018 рр фізична особа систематично здійснювала продаж нерухомого майна. Дані операції були приховані від оподаткування. Завдяки таким діям зазначена особа завдала збитків державні на суму 4,6 млн гривень у вигляді несплати податків, зборів (обов’язкових платежів) від доходів, отриманих від продажу нерухомого майна», - йдеться у повідомленні.

Завдяки заходам, вжитим працівниками податкової міліції під час досудового розслідування, завдані державі збитки відшкодовано в повному обсязі. До суду спрямовано клопотання про звільнення підозрюваного від кримінальної відповідальності.