Укргазбанк запустив у Харкові доступну іпотеку від 8,8%

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Укргаз-пільговий-кредит

Акціонерний банк "Укргазбанк" оголосив про запуск нової іпотеки від 8,8% річних. Нова програма вже доступна для жителів Харкова.

Про це порталу МЕтри повідомили в АБ «Укргазбанк».

У банку зазначили, що програма передбачає відшкодування з Харківського місцевого бюджету частини відсотків за кредитом на рівні облікової ставки НБУ, тому реальна ставка за іпотечним кредитом для харків’ян буде на рівні від 0,8% річних. Ставка буде незмінною для позичальників протягом п’яти років кредитування.

«Підтримати українців зараз – наше головне завдання як державного банку. Безумовно, ми розділяємо бажання уряду у забезпеченні власним житлом кожну українську родину. Це наш соціальний обов’язок і важливий внесок у їхнє майбутнє. Водночас ми добре розуміємо, що доходи більшості українців не дозволяють їм придбати омріяне житло відразу, а гідні умови життя молодим родинам потрібні вже сьогодні. Тому разом з місцевою владою ми доклали максимум зусиль, щоб забезпечити наших громадян доступним фінансуванням на придбання власного житла у перевірених забудовників. У Харкові одним із провідних забудовників і є «Трест Житлобуд-1». Тепер ми будемо кредитувати нове житло, побудоване компанією, на ексклюзивних умовах – від 8,8% річних у гривні, яка за рахунок компенсації в результаті становитиме лише 0,8% для клієнта», – наголосив Голова Правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко.

Доступну іпотеку вже можна оформити на придбання житла на первинному ринку у забудовника «Трест Житлобуд-1». Найближчим часом харків’яни зможуть придбати житло в усіх комплексах забудовника.