Забудовник під тиском громадськості демонтує частину скандального ТРЦ

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Борщаговка

У Києві забудовник, який веде будівництво ТРЦ «Апрель» на проспекті Леся Курбаса, 20, під тиском громадськості пообіцяв демонтувати частину новобудови. Громадськість обурило те, що забудовник почав встановлювати залізобетонні опори новобудови прямо на проїжджій частині.

Як повідомляє кореспондент порталу МЕтри, проїжджа частина біля будмайданчику на проспекті Леся Курбаса, 20, як і на решті проспекту, складається з трьох смуг для руху автомобілів. Втім, забудовник почав вести будівництво, прямо на одній зі смуг руху.

Обурення громадськості призвело до числених звернень до органів влади в столиці.

Зрештою компанія Kyivproekt Development, яка є забудовником скандального ТРЦ, оприлюднила вибачення за свої дії та пообіцяла ліквідувати порушення.

«Щодо ситуації із встановленням опори конструкції на будівництві за адресою пр-т Леся Курбаса, 20, хочемо повідомити наступне.

По-перше, хочемо принести свої вибачення усім, кому це спричинило незручності. Ми не будемо витрачати ваш час, пояснюючи вам причини цієї прикрої ситуації.

Натомість ми вирішили у найближчі строки власним коштом знести опору, яка заважає руху, та відновити дорожнє покриття на цьому місці», - йдеться в заяві, оприлюдненій на офіційному сайті забудовника.