ДБР провело обшук в офісі столичного забудовника

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Вавриш

Державне бюро розслідувань провело обшуки в офісі компанії SAGA Development відомого в столиці забудовника Андрія Вавриша. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Мої працівники спіймали купу інвестнянь від ДБР, що прийшли привітати із новим офісом, провели їм екскурсію, показали підприємство без бумажних документів, повністю діджиталізоване, вони були вражені», - іронічно зазначив він.

Андрій Вавриш також оприлюднив фото документа, згідно з яким ДБР проводить досудове слідство, в ході якого перевіряє законність будівництва на земельних ділянках Києва, будувати на яких заборонено або дозволено з технічними обмеженнями.

Примітно, що у переліку об'єктів, що перевіряються є не тільки проекти SAGA, а й інших відомих забудовників, таких як ЛІКО-Холдинг, Perfect Group та інших.

«Формулювання запиту про найбільших забудовників міста (див додаток) із проханням надати інформацію про наявність злочинів, або їх спростування у рамках уже існуючого провадження нам здалося трохи дивним?!», - написав Андрій Вавриш.

103570095_2864680593630076_4051765229244067891_n