У столиці дозволили працювати ресторанам, кафе, басейнам, кінотеатрам і театрам

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
кличко

У Києві дозволили працювати ресторанам, кафе, басейнам, театрам і кінотеатрам. У разі погіршення епідеміологічної ситуації, столиця ще повернеться до обмежень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Як ви знаєте, уряд дозволив і міська влада згідно з цим видала розпорядження про відновлення роботи в столиці: ресторанів (без дитячих кімнат), кафе, басейнів – для індивідуальних тренувань. А також – проведення культурних та мистецьких заходів кількістю до 10 осіб. Можуть працювати і театри та кінотеатри – з обмеженою кількістю відвідувачів і дотриманням дистанції між ними», – заявив Віталій Кличко.

За словами мера, комісія з надзвичайних ситуацій прописала регламенти та умови, за яких можуть працювати ці заклади. Разом із тим, місто контролюватиме дотримання правил роботи всіма закладами.

«Підкреслю: в разі погіршення епідеміологічної ситуації, Київ повернеться до обмежень. Сьогодні кожен повинен розуміти, що треба берегтися! Дотримуватися елементарних правил: маска в транспорті та в публічних місцях, дезінфектори, соціальна дистанція», – підкреслив Віталій Кличко.