«Київміськбуд» прийняв для добудови ще 6 об’єктів «Укрбуду»

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
укрбуд

Холдингова компанія «Київміськбуд» прийняла чергові 6 об’єктів корпорації «Укрбуд». Це житлові комплекси «Кирилівський гай», «Гвардійський», «Freedом», «Lake house», «Twin house», «Urban park».

Про це порталу МЕтри повідомили у пресслужбі ХК «Київміськбуд».

За словами Голови правління – президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, найближчим часом планується прийняти всі об’єкти.

«Сьогодні «Київміськбуд» підписав документи на прийняття ще 6 комплексів «Укрбуду». У цього процесу непроста передісторія. Спочатку, коли ми погоджувалися добудовувати, було розуміння, що і як робити. Але я не думав, що ми зіткнемося з такою великою кількістю перешкод: починаючи від замовників будівництва і закінчуючи причетними державними структурами. Через це час прийняття дещо затягнувся. На сьогоднішній день по більшій частини комплексів, які приймає «Київміськбуд», документи на фінальних стадіях. Крім того, очікуємо позитивного рішення від Київради у питанні скасування пайових внесків, що істотно знизить фінансове навантаження. ДАБІ почав вводити об’єкти в експлуатацію. Все це – результат не тільки нашої роботи, але і зусиль інвесторів, які відстоюють свої права на житло і не опускають рук. За це їм окрема подяка, їх активна позиція дає свої плоди. В цілому, світло в кінці тунелю з кожним днем стає все виразнішим.

Окремо хочу сказати з приводу фонду фінансування будівництва та замовників деяких комплексів. «Київміськбуд» завжди готовий підставити плече і прийти на допомогу в питаннях добудови. Але без згоди і підпису вищевказаних, компанія не може законно прийняти об’єкти. Два ЖК ФФБ і замовники вирішили добудовувати самостійно. Це їх вибір і їм нести відповідальність перед тисячами інвесторів», – зазначив Ігор Кушнір.

Він також пояснив, що компанії вдалося налагодити співпрацю з Міністерством оборони, на землях якого повинні будуватися 3 великих комплекси. Щодо ЖК «Art house» – ситуація складна.

«Ми працюємо з Міністерством у частині підписання договорів. Є повне взаєморозуміння і конструктивна робота. Уже підписано основний договір по ЖК «Urban Park», узгоджені з Міністерством умови угоди по ЖК «Оберіг-2». До остаточної передачі об’єктів необхідне виконання кількох технічних моментів, думаю, це не займе багато часу. Розуміючи, що цей процес запущений, ми приймаємо сьогоднішні 6 комплексів. В цілому, я сподіваюся, що найближчим часом нам вдасться фіналізувати етап передачі і прийняти всі заявлені об’єкти», – підкреслив Ігор Кушнір.

Нагадаємо, на сьогоднішній день «Київміськбудом» в цілому прийнято 11 об’єктів корпорації «Укрбуд». Це ЖК «Пектораль», «Новомостицький», «Сонячна Рів’єра», «Харківський», «Гармонія», «Кирилівський гай», «Гвардійський», «Freedом», «Lake house», «Twin house», «Urban park».