На скандальну новобудову в центрі Києва остаточно наклали арешт

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
photo_2020-05-16_17-21-08

Київський апеляційний суд залишив у силі арешт скандальної столичної новобудови, яку зводять на вулиці Мирній, 2/1. Дане рішення суду є остаточним та оскарженню не підлягає.

Про це повідомила депутат Київської міської ради Ольга Балицька.

«Епопея з арештом «будинку Білозір» на Мирній, 2/1 триває вже декілька судових засідань. Останнього разу, наприкінці травня цього року, забудовник заявив, що будівництво є повністю законним, а все, що надбудовано вище четвертого поверху, є восьмиповерховими антресолями. На щастя, Шевченківський суд не взяв до уваги абсурдне намагання видати дванадцять поверхів за чотири та наклав арешт на будівництво», - написала вона на своій сторінці у Facebook.

Депутат зазначила, що ухвала слідчого судді Шевченківського суду про накладення арешту була переглянута в апеляційному порядку. Як і минулого разу, представник забудовника заявив, що будівництво є законним, поверхів у будинку всього чотири, а прокуратура порушує їх права законно добудувати будинок. Але ці твердження не вплинули на суддів.

«Те, що арешт «будинку Білозір» залишили у силі – це дуже добре, адже забудовник тепер юридично позбавлений права продовжувати будівництво на Мирній, 2/1», - наголосила Ольга Балицька.