У Києві до кінця серпня запрацює містобудівний кадастр

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Києві до кінця серпня в тестовому режимі почне працювати оновлений портал Містобудівного кадастру. Наразі можна надати пропозиції щодо його змісту.

Про це повідомив заступник начальника Департаменту містобудування та архітектури Київської міської держадміністрації, начальник управління адміністративних послуг Юрій Тацій на своїй сторінці у Facebook.

«Розпочато тестування оновленого порталу Містобудівного кадастру. Вже невдовзі кияни зможуть і самі спробувати модернізований ресурс. Поки що тестуємо для внутрішнього використання у Департаменті, щоб оцінити його роботу. Якщо все буде ок, запустимо у тестовому режимі у відкритому доступі до кінця місяця», – написав він.

Також Юрій Тацій наголосив, що всі пропозиції киян аналізуватимуться та передаватимуться розробникам, щоб вони могли покращити веб-ресурс.

«Коли оновлений ресурс запрацює – обов’язково повідомлю. Поки що чекаю на пропозиції від вас - моїх підписників. Поділіться, які функції ви хотіли би використовувати на сайті Департаменту та яку інформацію дізнаватись, а також які сервіси хотіли би бачити в майбутньому», – зазначив посадовець.