У 2017 році у Харкові на житлові програми спрямують 30 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
?????????????????????????????????????????????????????????

Депутати Харківської міської ради на черговій сесії 21 грудня затвердили рішення, яким передбачили у міському бюджеті на 2017 рік 30 млн. грн. для реалізації програм доступного житла та пільгового молодіжного кредитування. Про це повідомила прес-служба Держмолодьжитла.

Як зазначив директор Харківського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжного житлового будівництва Олександр Вензель, житлові програми, які фінансуються у Харкові за рахунок міського бюджету, реалізовує регіональне управління Держмолодьжитла.

«Харківська міська влада на ділі демонструє розуміння того, що державні житлові програми, такі як програма доступного житла та програма пільгового молодіжного кредитування, виконують не лише соціальне завдання вирішення житлового питання громадян. Вони ще сприяють економічній активності у місті, створенню робочих місць тощо. Тому, в міру своїх можливостей, міська влада Харкова намагається фінансувати житлові програми з власного бюджету», - зазначив директор Харківського регіонального управління  Держмолодьжитла.