У центрі Києва горіла елітна новобудова Tarian Towers

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
тариан-тауерс

У центрі Києва 2 вересня сталася пожежа у елітній новобудові «Tarian Towers», яка розташована на вул. Іоанна Павла ll, 12, що у Печерському районі столиці.

Як повідомили порталу МЕтри у Головному управлінні ДСНС України, повідомлення про пожежу надійшло до оперативно-координаційного центру ДСНС о 20:19. До місця виклику негайно було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних частин.

«По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла в новобудові на 34-му поверсі 34-х поверхового будинку. Під час ремонтних робіт сталося загорання фасадного утеплювача на площі 15 кв.м. Не гаючи часу, вогнеборці відразу ж приступили до гасіння пожежі. О 20:56 пожежу було ліквідовано», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ДСНС, на місці події було залучено 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві. Загиблих та травмованих немає.

Причина виникнення пожежі з'ясовується правоохоронними органами.

Як повідомляє портал МЕтри, елітний висотний житловий комплекс «Tarian Towers», який складається з трьох житлових 31-поверхових веж, реалізовує в Києві інвестиційно-девелоперська компанія TARYAN Group.