Roshen купила палац культури в Києві для створення концертного залу

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
палац

Кондитерська корпорація Roshen придбала в Києві Палац культури ім. С.П.Корольова для створення багатофункціонального концертного залу міжнародного класу.

Про це повідомила пресслужба корпорації Roshen.

Як зазначили у компанії, придбаний палац культури знаходиться на вул. Василенко Миколи 15а, що у столичному масиві Відрадний, та має загальну площу 5727,2 кв.м.

«В якості місця розташування нового концертного залу розглядалося декілька ділянок, кожна з яких мала свої плюси і мінуси. Оптимальним місцем для нового концертного залу став, виставлений на продаж через SETAM, Палац культури ім.С.П.Корольова», - йдеться у повідомленні Roshen.

У компанії вважають, що в Києві досі немає концертного залу, який би відповідав сучасним міжнародним стандартам. Той нечисленний комплекс українських концертних залів, який був створений в радянську епоху, фізично і морально застарів. Київ заслуговує концертного залу світового рівня.

Планується, що концертний зал буде створений як нова архітектурна пам'ятка та зможе стати визначною пам'яткою не тільки національного, а й міжнародного значення.