Азербайджанська девелоперська компанія інвестує в будівельні проєкти в Україні майже 200 млн. гривень

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
photo_2020-09-22_12-43-20

Незважаючи на карантин, азербайджанська компанія Caspian Service продовжила реалізацію своїх проектів в Україні. У цьому році сума інвестицій компанії в український ринок нерухомості складе майже 200 млн гривень. Про це повідомив СЕО Caspian Service в Україні Чингіз Кішіев.

За його даними, у 2020 році компанія Caspian Service продовжує інвестувати в будівництво поточних проектів у Східній Європі - на сьогоднішній момент в активній фазі знаходяться проекти житлової нерухомості в Азербайджані, Польщі та Україні. Зокрема, Caspian Service заявила про намір інвестувати в 2020 році в український ринок нерухомості 7 млн. доларів.

В Україні в 2020 році компанія продовжує будівництво заміського житлового комплексу BASA City нового формату nature friendly (с. Ходосівка, 4 км Нової Обухівської шосе).

Чингіз Кішіев зазначив, що на 2021-22 роки компанія Caspian Service запланувала реалізацію ще 3-х проектів в Україні в сфері житлової та комерційної нерухомості загальною площею близько 150 тис. кв. м.

Так, на його думку, на українському ринку особливу увагу компанія має намір приділити будівництву сучасного житла - житлових комплексів формату Nature friendly в найближчому передмісті Києва.

Головними особливостями якісно-нових приміських житлових комплексів, які планує реалізувати Caspian Service в Україні, є наявність природних рекреаційних зон (озера, ліс, річка та ін.), Малоповерхова концептуальна забудова з автономними системами життєзабезпечення, сучасними інженерними рішеннями, вентильованим фасадом, упорядкованою територією і самодостатньою соціально-побутовою інфраструктурою. При цьому більш 2/3 території кожного проекту буде приділятися під рекреацію і створення креативних і зручних громадських просторів.

«Ми розглядаємо наші заміські житлові проекти як можливість для міського жителя повернутися в природне здорове і комфортне середовище проживання, в оточенні живої природи, але в той же час - абсолютно інклюзивне, яке дозволяє привнести в нього всі необхідні елементи міського комфорту і сучасних комунікацій. Ми спостерігаємо на ринку формування запиту покупців квартир саме на такі проекти», - зазначив керівник компанії.

Чингіз Кішіев також звернув увагу на те, що на територіях майбутніх ЖК будуть побудовані дитячі садки, супермаркети, створені об'єкти побутових послуг, кафе, невеликих магазинів, аптек та ін. В таких проектах будуть створені багаторівневі паркінги, а територія ЖК буде вільна від машин.

За його словами, сума інвестицій в майбутні українські проекти поки знаходиться на стадії узгодження.

За даними посольства Азербайджанської Республіки, в 2020 році компанія Caspian Service увійшла в п'ятірку найбільших азербайджанських інвесторів в Україні.