На Закарпатті цьогоріч молоді нададуть 3 млн. грн. пільгових житлових кредитів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Mukachevo

На Закарпатті органи самоврядування передбачили у місцевих бюджетах на 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування в обсязі близько 3 млн. грн. Про це порталу «МЕтри» повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

За словами директора Закарпатського регіонального управління Держмолодьжитла Галини Дудчук, місцева влада Закарпаття вже багато років ефективно співпрацює з регіональним підрозділом Фонду і вже тривалий час спрямовує кошти власних бюджетів на реалізацію програми пільгового житлового кредитування молоді. На 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування передбачили місцеві ради в обласному та Ужгородському міському бюджеті в обсязі близько 3 млн. грн.

«На превеликий жаль, у загальному фонді Державного бюджету коштів для надання підтримки молоді за програмою пільгового житлового кредитування на цей рік не передбачено. Тому продовження реалізації молодіжних житлових програм в Закарпатській області наразі можливе лише за рахунок місцевих бюджетів та власних коштів Держмолодьжитла», - наголосила Галина Дудчук.