Заступника директора будпідприємства та виконроба судитимуть через загибель робітника на будівництві

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
????????????????????????????????????

Заступнику директора столичного підприємства та виконробу повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки під час виконання будівельних робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

«Згідно з матеріалами слідства, потерпілий виконував роботи по монтажу горизонтальної опалубки плити перекриття та армування на 19-му поверсі будинку по пров. Балтійський в м. Києві. Під час робіт, внаслідок розлому горизонтальної опалубки, потерпілий впав у шахту повітрявідводу на 18-тий поверх, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прокуратурі, за результатами розслідування заступнику директора товариства та виконробу, які відповідно посадових обов’язків несуть безпосередню відповідальність за дотримання на підприємстві вимог охорони праці, повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві, особою яка зобов’язана їх дотримуватись, що призвели до загибелі людини.