У Києві гастарбайтери після ремонту квартири викрали роботодавця

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
викрадачі

У Києві правоохоронці впіймали чотирьох іноземців, які побили чоловіка, затягнули його до авто та намагалися виїхати за межі міста. З’ясувалось, що між іноземцями та потерпілим напередодні виник конфлікт через несплату за виконані ремонтні роботи у квартирі. Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

«До чергової частини Солом’янського управління поліції від жінки надійшло повідомлення про те, що на перехресті проспекту Лобановського та вулиці Вузівської невідомі побили чоловіка, а потім силоміць затягнули його до автівки. Заявниця запам’ятала номерні знаки, тож поліцейські ввели у Києві спеціальну поліцейську операцію з розшуку та затримання зловмисників», - йдеться в повідомленні.

Протягом години працівники поліції зупинили автомобіль злочинців неподалік від Північного мосту. Правоохоронці з’ясували, що між викрадачами та потерпілим напередодні виник конфлікт через несплату за виконані ремонтні роботи у квартирі. Тож для вирішення грошового питання чоловіки викрали 32-річного потерпілого та намагались вивезти за межі міста.

Затримані зловмисники – уродженці іншої держави, 1993, 1994, 1994, 1995 років народження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та повідомлено фігурантам про підозру. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.