Розпочато прийом онлайн-заявок ОСББ на участь у програмі “Енергодім”

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
енергоеф

Фонд енергоефективності з 2 серпня 2021 року розпочав прийом заявок ОСББ на участь у програмі “Енергодім” в онлайн форматі.

Про це повідомляється на офіційному сайті установи.

Як наголосили у Фонді, така можливість надається у персональному електронному кабінеті заявника через веб-портал електронних послуг, який був запущений з 2 серпня у тестовому режимі.

Це нововведення дозволить спростити процес подачі документів, уникнути ряду типових помилок та скоротить час надходження документів до Фонду.

Перед тим, як почати роботу в кабінеті, потрібно ознайомитися з Інструкцією користувача, що містить детальний опис дій ОСББ, необхідних для створення заявки на участь та на часткове відшкодування вартості попереднього енергоаудиту.

Щоб розпочати роботу з електронним кабінетом заявнику необхідно:

1) Отримати кваліфікований електронний підпис (КЕП)

2) Перейти на онлайн-портал https://portal.energodim.org/

3) Зареєструватися в електронному кабінеті з використанням КЕП

4) Підвантажити документи, необхідні для формування заявки, використовуючи підказки в електронному кабінеті.

У Фонді енергоефективності наголосили, що перед подачею заявки на участь важливо зібрати необхідні для цього скан-копії документів в форматі pdf. Зокрема, скан-копію паспорта голови правління, довідку з банку-партнеру Фонду, скан-копію витягу з протоколу загальних зборів ОСББ тощо.

Заявки через електронний кабінет можуть заповнювати голови правління ОСББ та уповноважені ними особи, але підписувати їх - лише голова ОСББ за допомогою кваліфікованого електронного підпису.