Столичного підрядника судять за розкрадання на реконструкції парку «Вербовий гай»

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
вербовий

Органи прокуратури скерували до суду обвинувальний акт відносно директора підрядної організації за обвинуваченням у привласненні коштів, виділених на реконструкцію парку «Вербовий гай». Внаслідок завищення вартості будівельних робіт територіальній місту Києву заподіяно збитки на суму понад 200 тис. гривень.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

«Згідно із матеріалами досудового розслідування, у 2017 році між КО «Київзеленбуд» та підрядником був укладений договір на здійснення реконструкції парку «Вербовий гай», що розташований в Дніпровському районі столиці», - йдеться в повыдомленні.

Як зазначили в прокуратурі, не виконавши роботи з реконструкції та облаштування парку у поному обсязі, директор підприємства навмисно, з метою заволодіння бюджетними коштами, підписав акти приймання виконаних робіт, в результаті чого на рахунок підприємства було безпідставно перераховано бюджетні кошти.

Висновком судово-економічної експертизи встановлено завищення вартості будівельних робіт на суму понад 200 тис. гривень. Перевіряється причетність до розкрадання бюджетних коштів з боку посадових осіб комунального підприємства КМДА.