Міжнародний ВІМ-форум "BIM2UKRAINE. STEP2"

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
ВІМ-Форум

Міжнародний ВІМ-форум "BIM2UKRAINE. STEP2" настільки потужний, що змінює людей, бізнес, країни, континенти. Його програма просто MUST HAVE для прогресивних та рішучих: насичена дискусійна програма і експозиційна частина. Спікери та модератори від The WALL знають яким буде ВІМ завтра і що для цього потрібно.

ВІМ-форум для Вас, якщо прагнете бути лідером на ринку.

Що буде на Форумі?

Почуємо позицію перших осіб держави про цифрові технології у будівництві. Подискутуємо про те, де варто об'єднати зусилля влади та бізнесу. Зробимо ВІМ-резолюцію.

Буде понад 10 крутих виступів з найактуальніших питань застосування цифрових технологій на всіх етапах реалізації будівельних проектів. Проведемо важливий обмін досвідом, яким готові ділитися навіть колеги-конкуренти.

Ви дізнаєтеся про нові успіхи застосування інформаційних технологій як в Україні, так і за кордоном. Впливові зарубіжні експерти, зокрема з Китаю та Казахстану, розкажуть відверто про те, як ВІМ працює у них.

Захід представить максимум програмних платформ і рішень, але тільки тих, які реально вибирають користувачі. Разом з менторами, коучерами, консультантами розглянемо реальні кейси від найуспішніших замовників, проведемо їх експертизу.

Все конкретно і по суті! Відчуття драйву та натхнення гарантоване!

ВІМ-Форум здивує не тільки інтелектуальною програмою, а й подарує насолоду від вишуканих страв та десертів ресторану ІNК. Нові смаки відкриють любителі німецького пива та італійського вина. А жива музика та зірки-вокалістки налаштують на сприйняття важливої інформації, розслаблять, пожвавять гастрономічне задоволення.

Програма та Ваш квиток у світ можливостей ВІМ тут: https://eventhub.net.ua/event/685

Форум чекає на Вас 30 листопада 2021 року о 12 год.

Адреса: UNIT.City (м. Київ, вул. Дорогожицька, 3), зал UNIT.Verse, кампус B12!