У Дніпрі виставили на продаж спорткомплекс збанкрутілого банку

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
спорт

В місті Дніпро Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повторно виставляє на продаж будівлю спорткомплексу, розташованого на одній із головних вулиць Дніпра – проспекті Богдана Хмельницького, 139, за 1,74 млн грн.

Як повідомили у пресслужбі Фонду гарантування, повторний аукціон з продажу спорткомплексу запланований 25 січня 2022 року в системі Prozorro.Продажі. Актив перебуває на балансі АТ «Місто Банк», що нині ліквідується.

Загальна площа об’єкту – 2 327,2 кв. м. Чотириповерхова будівля спорткомплексу включає: басейн (25 м), баскетбольний зал, три малі спортивні зали, вестибюль, роздягальні, душові, гардеробні, санвузли, стрілецький тир (у підвалі) та інші приміщення для повноцінного обслуговування відвідувачів. Відстань від спорткомплексу до центру міста становить 9,3 км, до автовокзалу – 10,6 км, до залізничного вокзалу – 10,8 км. Будівля потребує повного капітального ремонту, заміни всіх комунікацій.

Участь в аукціоні можуть взяти юридичні та фізичні особи. Кошти від продажу активу Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами «Місто Банку».