У 2021 році Держмолодьжитло допомогло з житлом лише 777 сім’ям

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
????????????????????????????????????

У 2021 році в програмах Держмолодьжитла, які фінансуються за рахунок бюджетів різних рівнів, а також за рахунок німецького державного банку KfW, змогли взяти участь лише 777 сімей. Про це повідомила пресслужба Мінрегіону з посиланням на заступницю Міністра розвитку громад та територій Наталія Козловська.

«Минулого року 777 родин взяли участь у програмах Фонду. Таким чином, вони можуть отримати кредит на пільгових умовах, або ж компенсувати частину вартості житла. Йдеться про молодь та інші категорії — 283 сім’ї, внутрішньо переміщених осіб — 301 сім’я, учасників АТО/ООС — 193 сім’ї», — наголосила Наталія Козловська.

Як раніше повідомляв Мінрегіон, торік обласні фонди «Власний дім» у межах державної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі надали довготермінові пільгові позики 1126 родинам.

Також за повідомленням Міністерства фінансів України, у 2021 році понад 1400 сімей отримали пільгову іпотеку в рамках Державної програми «Доступна іпотека 7%», яку реалізовує Фонд розвитку підприємництва.