Правоохоронці проводять огляд на будівництві Подільського мосту із залученням експертів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
перевирка

Столичні правоохоронці 17 лютого разом з експертами Київського НДІСЕ за участі спеціальних служб на підставі ухвали суду проводять огляд на об’єкті будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро у м. Києві.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

«Слідчі дії відбуваються в межах кримінального провадження за фактом привласнення коштів територіальної громади та службової недбалості під час здійснення вказаного будівництва, з метою перевірки та фіксації обсягів та якості виконаних окремих робіт та встановлення їх фактичної вартості», - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що за результатами слідчих дій в межах вказаного кримінального провадження Подільською окружною прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру першому заступнику керівника КП «Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва», керівнику генпідрядної організації та керівникам субпідрядних організацій.

За висновками експертиз, бюджету міста спричинено збитки на суму понад 155 млн гривень.

За результатами слідчих та процесуальних дій у найкоротший строк буде прийнято рішення про повідомлення про підозру за іншими фактами привласнення коштів територіальної громади міста Києва.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Подільського УП ГУНП в м. Києві за оперативного супроводження ДСР Нацполіції України.