Фонд гарантування вкладів виставив на продаж 15 об’єктів нежитлової нерухомості

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
expobankФонд гарантування вкладів анонсував на 25 серпня 2016 року на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» аукціону з продажу одразу 15 об’єктів нерухомості, які на торги виставляються окремими лотами. Приміщення розташовуються у столиці та в м. Харкові і зараз перебувають на балансі АТ КБ «Експобанк».

Найдорожчі лоти – група приміщень у центральній частині Києва (Шевченківському районі), що розміщуються неподалік Національного цирку України.

Так, зі стартовою ціною у 53 млн грн на аукціон виставлено  офіси, загальною площею 1 646,20 м2, що займають 1-4 поверхи будівлі по вулиці Дмитрівській, 18/24. Приміщення першого поверху, площею 524,64 м2, де раніше перебувало відділення банку, має окремий фасадний вхід, вітринні вікна та високий рівень опорядження приміщень.

Другий за вартістю лот, площею 2 374,10 м2, також розміщується по вулиці Дмитрівській, 18/24. Об’єкт оснащений усіма інженерними системами, необхідними для функціонування офісу. Початкова ціна лоту – 52,06 млн грн.

Зі стартовою ціною 37,50 млн грн на аукціон виставляються нежитлові приміщення 1-2 поверхів розважального призначення загальною площею 1070,6 м2 також по вул. Дмитрівській, 18/24. Сьогодні приміщення здається в оренду під розміщення нічного клубу, має окремий вхід з вулиці та з двору. Наявне місце для паркування авто.

Офісні приміщення, площею 634 м2, що розміщуються у будівлі по вул. Золотоустівській, 2/4, на продаж виставляються зі стартовою ціною 28 млн грн. Зараз ці об’єкти нежитлової нерухомості (фасадні приміщення, що мають окремий вхід) передано в оренду трьом орендаторам для розміщення об’єктів торгового призначення та закладів громадського харчування.

Повний перелік адрес об’єктів нежитлової нерухомості, які перебувають на балансі АТ КБ «Експобанк» та 25 серпня виставляються на торги, можна знайти тут.

Лоти на продаж виставляються уперше. Кінцевий термін прийому заявок на участь в аукціоні – 9:00 24 серпня.

Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті Фонду та на Інформаційному порталі за посиланням https://torgi.fg.gov.ua/.