У Запоріжжі в цьому році в 2 рази більше нададуть пільгових молодіжних кредитів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Zaporrada

Запорізька міська рада передбачила в міському бюджеті на 2017 рік видатки на пільгове молодіжне житлове кредитування у обсязі 8,4 млн. грн., що перевищує цей показник минулого року більше ніж у 2 рази. Про це порталу «МЕтри» повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Як зауважив директор Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Щербина, органи місцевої влади Запоріжжя не перший рік спрямовують кошти власних бюджетів на реалізацію програми забезпечення молоді житлом.

«У минулому, 2016 році на надання пільгових молодіжних кредитів в бюджеті міста Запоріжжя були передбачені кошти в обсязі 3,65 млн. грн. У цьому році видатки в міському бюджеті зросли до рівня 8,4 млн. грн. Втім, цих коштів все одно недостатньо, щоби в області допомогти вирішити житлове питання усім молодим сім’ям, які потребують житла. Тому молодь Запоріжжя сподівається на підтримку житлових програм також і за рахунок коштів державного бюджету України», - сказав Юрій Щербина.