У січні найдешевшу квартиру в Києві продали за 23 тисячі доларів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
13

У січні поточного року найбільш недорогу квартиру у столиці продали за 23 тис. дол. Про це повідомила генеральний директор АН «Благовіст» Галина Мельникова.

За словами Галини Мельникової, найбюджетнішим об'єктом стала 1-кімнатна «гостинка», площею 23 кв. м на вул. Каунаській в Дніпровському районі.

Ще одним недорогим об'єктом минулого місяця стала 1-кімнатна «гостинка», площею 26,7 кв. м в хорошому стані на вул. Жолудєва в Святошинському районі. Продали об'єкт за 24 тис. дол.

В цілому, сегмент до 50 тис. дол. в січні зайняв у столиці частку 30% від загальної кількості угод. Тут купувалися переважно 1-2-кімнатні квартири в Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Голосіївському, Солом'янському, Шевченківському, Святошинському районах.

У сегменті 50-100 тис. дол. проведено 51% угод. Тут продавалися переважно 2-3-кімнатні квартири в Голосіївському, Печерському, Оболонському, Дарницькому, Шевченківському, Солом'янському районах.

Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. за підсумками січня в Києві склала 19%. Фаворитами даної категорії були об'єкти в Голосіївському, Печерському, Шевченківському, Дарницькому, Дарницькому районах. В даному сегменті продавали переважно 2-4-кімнатні квартири.

Найдорожчим об'єктом, реалізованим у січні в рамках цінового сегмента до 250 тис. дол., стала 3-кімнатна квартира, площею 93 кв. м на вул. Хрещатик у Печерському районі, з ремонтом і технікою. Продали об'єкт за 240 тис. дол.