На Запоріжжі на пільгове житлове кредитування молоді у 2016 році передбачено понад 3,88 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Happy Young Couple Moving House

У 2016 році заходи, спрямовані на реалізацію програми забезпечення молоді житлом, на Запоріжжі продовжують здійснюватися силами органів місцевої влади та Фонду «Держмолодьжитло». Про це повідомив директор Запорізького регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Юрій Щербина.

Юрій Щербина зауважив, що у 2016 році в місцевих бюджетах Запоріжжя на пільгове довгострокове кредитування молоді для придбання житла передбачені кошти у сумі понад 3,88 млн. грн. Крім того, молодіжні кредити надаватимуться також і за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла.

«Органи місцевої влади Запоріжжя вже не вперше спрямовують кошти власних бюджетів на реалізацію програми забезпечення молоді житлом. У цьому році на надання пільгових молодіжних кредитів в бюджеті міста Запоріжжя передбачені кошти в обсязі понад 3,65 млн. грн. У бюджеті Запорізької області передбачено 232 тис. грн. Певна кількість кредитів може бути надано й за рахунок статутного капіталу Держмолодьжитла. Та цих коштів недостатньо, щоби в області допомогти вирішити житлове питання всім молодим сім’ям, які потребують житла. Тому молодь Запоріжжя сподівається на підтримку житлових програм також і за рахунок коштів державного бюджету України», - сказав Юрій Щербина.