У Харкові на житлові програми додатково виділили 10 млн. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Kharkiv

Харківська міська рада затвердила збільшення у 2017 році витрат на реалізацію міських житлових програм на 10 млн. грн. Про це повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжного житлового будівництва з посиланням на директора Харківського регіонального управління цієї установи Олександра Вензеля.

«Депутати Харківської міської ради одноголосно затвердили зміни до кошторисів витрат на  реалізацію міської цільової програми молодіжного житлового кредитування до 2020 року та міської соціально-економічної програми будівництва  доступного житла до 2020 року в частині пільгового кредитування учасників бойових дій в зоні АТО. Рішення передбачає  збільшення обсягів надання вказаних кредитів на 10 мільйонів гривень, за кожним напрямком додано по 5 мільйонів. Тобто, у двічі більше, ніж було заплановано на початку року», - сказав Олександр Вензель.

Таким чином, як повідомляють у Держмолодьжитлі, на житлові програми на Харківщині у цьому році спрямують понад 53,87 млн. грн. Зокрема, з обласного бюджету на такі програми спрямують понад 13,87 млн. грн., а з Харківського міського бюджету – 40 млн. грн.