На Луганщині запровадять програму пільгового житлового кредитування учасників АТО

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
1-1

У Луганській області 27 квітня 2017 року на засіданні колегії Луганської облдержадміністрації було затверджено «Регіональну цільову програму житлового кредитування учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2017-2021 роки». Про це повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Як зауважили у Держмолодьжитлі, з 2016 року на Луганщині відновлено реалізацію житлових програм. Зокрема, за словами директора Луганського регіонального управління Держмолодьжитла Інеси Кірєєвої, після тривалої перерви, у вересні минулого року у місті Сєверодонецьк було знову надано пільговий кредит на придбання квартири, який отримала сім’я учасника антитерористичної операції. З цього часу за цією програмою на Луганщині видано вже 3 кредити.

«Реалізація житлових програм на Луганщині поступово відновлюється. Так, на 2017 рік у обласному бюджеті Луганської області на реалізацію програми пільгового житлового кредитування молоді були передбачені певні кошти, які на початку квітня було збільшено до рівня понад 1,76 млн. грн. Крім того, Сєвєродонецька міська рада затвердила Програму забезпечення молоді житлом на 2017 рік, на реалізацію якої передбачила у міському бюджеті 610 тис. грн.», - зазначила Інеса Кірєєва.