Більше 30% житлової нерухомості Великобританії піддалася уцінку в 2017 році

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
london

З початку року більш ніж 30% будинків і квартир, пропонованих на ринку Великобританії, були знижені в ціні в середньому на $ 31 250. Про це повідомила консалтингова компанія SV Development з посиланням на портал нерухомості Zoopla.

SV Development вказує на дані дослідження Zoopla, згідно з якими до квітня 2017 року запитувані ціни були скорочені більш ніж на третину британських будинків і квартир (31,6%). Це дещо менше, ніж у грудні 2016 року, коли подешевшало близько 33,4% житлової нерухомості. При цьому, в деяких частинах Великобританії вартість нерухомості в цьому році знизилася ще значніше, ніж в минулому.

Найбільше - на 45,6% - ціни впали в Дарлінгтоні (графство Дарем). Далі йдуть Саут-Шилдс (43,9%) і Мідлсбро (42,5%).

Сім з десяти найбільших міст з найбільшою часткою знижених цін знаходяться на півночі Англії, за винятком Істборна, Блеквуда в Південному Уельсі і Уокинга, які в даний час знаходяться на шостий, дев'ятій та десятій позиціях. Даний регіон також є місцем найбільших знижок на житлову нерухомість.

У Лондоні у 32,3% пропонованих об'єктів була знижена запитувана ціна, що трохи нижче за показник в 33,3% в грудні минулого року. Середня знижка - 7,5% або $ 71 650. Ціни на житло в британській столиці до квітня 2017 року знизилися найсильніше за останні вісім років.