На Вінниччині в рамках здешевленої іпотеки понад 260 сімей отримують компенсацію відсотків

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Vinnitsa

На Вінниччині протягом 2017 року держава продовжує сплачувати відсотки за договорами, укладеними із 262 сім’ями в рамках програми здешевлення вартості іпотечних кредитів. Про це порталу "МЕтри" повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Як зазначив директор Вінницького регіонального управління Держмолодьжитла Руслан Мельник, завдяки програмі здешевлення вартості іпотечного кредитування з 2012 по 2014 роки  у Вінницькій області 304 сім’ї покращили свої житлові умови. Частина з них, а саме 42 сім`ї вже повністю розрахувались за кредитами, отриманими в рамках програми.

У поточному році станом на 1 травня в рамках діючих угод, укладених з позичальниками Вінницької області, державою сплачено понад 1,73 млн. грн.

«З 2014 року нові угоди в рамках програми здешевлення іпотеки через скорочення фінансування не укладаються. Водночас, за вже укладеними угодами держава в повному обсязі виконує зобов’язання. На Вінниччині компенсація відсотків за договорами в рамках цієї програми у поточному році, як ы у минулих, виплачується своєчасно, заборгованість відсутня», - наголосив Руслан Мельник.