З початку року понад 140 українських сімей придбали житло за житловими програмами

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Підтримку на придбання власного житла в рамках діючих програм, які реалізовує Держмолодьжитло, у поточному році отримало понад 140 українських сімей. Про це повідомила прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву з посиланням на голову правління установи Сергія Комнатного.

«З початку року в різних регіонах України в рамках діючих житлових програм, які реалізовує Держмолодьжитло, підтримку для придбання власного житла отримала 141 родина. З бюджетів різних рівнів для придбання житла вони отримали підтримку загальним обсягом понад 76 млн. грн.», - наголосив Сергій Комнатний.

Як зазначають у Держмолодьжитлі, останнім часом все помітніше стає активізація місцевих органів влади, які в умовах децентралізації владних повноважень частіше приймають рішення про запровадження нових житлових програм та фінансування вже діючих механізмів забезпечення громадян житлом. Значну увагу при цьому приділяють житловому забезпеченню сімей учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб.