За півтора року ціни на житло в Дубаї впали на 20%

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
dubaj-1

За останні 18 місяців середні ціни на нерухомість в еміраті Дубай впали на 20%. Про це повідомила консалтингова компанія SV Development.

У компанії відзначають, що після трирічного зниження ціни на житлову нерухомість в Дубаї опустились до мінімуму. Вони почали падати ще в середині 2014 року і зараз перебувають на рівні показників кінця 2012 - початку 2013 років.

Протягом 18 місяців, до квітня 2017 року, середні ціни на покупку нерухомості в Дубаї впали на 20%. Ціни на оренду житла знизилися на 21% за той же період.

SV Development посилається на головного комерційного директора порталу нерухомості Propertyfinder Group Лукмана Хаджі, за словами якого, Дубай став набагато більш «зрілим» і «регульованим» містом. «Спад на нерухомість в Дубаї контрастує з перегрітими ринками в Нью-Йорку і Гонконгу», - говорить експерт.

До кінця цього року планується здати ще 28 000 нових об'єктів нерухомості. При цьому ціни на житло можуть залишатися на низькому рівні до 2018 року, хоча вже помітна тенденція уповільнення темпів зниження вартості оренди і продажу будинків і квартир.

SV Development нагадує, що в поточному році в Дубаї відзначається різке зростання продажів нерухомості, що будується.