Суд у справі скандального забудовника Войцеховського розпочнеться 11 вересня

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Voicehovsky-1

Деснянський районний суд Києва 11 вересня проведе підготовче засідання по справі забудовника Анатолія Войцеховського, який звинувачується в несплаті 12,5 млн. гривень податків, створенні організованої злочинної організації та заволодінні 2,6 млн. гривень при будівництві столичного житлового комплексу "Перлина Троєщини". Про це повідомило видання LB.ua з посиланням на адвоката Юліана Волошина, що захищає інтереси Войцеховського.

Нагадаємо, Анатолій Войцеховський був затриманий 15 липня 2016 року. Однак в даний час знаходиться під запобіжним заходом у вигляді застави 14 млн. гривень, які він раніше вніс.

Анатолію Войцеховському і двом керівникам підконтрольних йому підприємств (серед яких ЗМІ найчастіше називають "УКО-груп" і "Сіті-груп") інкриміновано вчинення у складі організованої групи кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 та ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків), ч.3 ст.28 та ч.ч.3,4 ст.197-1 (самовільне будівництво), ч.5 ст.191 (привласнення майна), ч.3 ст.28 та ч .2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.