У серпні на Полтавщині ввели в експлуатацію 55 житлових об’єктів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
33

У серпні 2016 року в Полтавській області введено в експлуатацію 55 житлових об’єктів загальною площею квартир 17,5 тис. кв. м. З них 41 одноквартирний будинок, 14 – з двома і більше квартирами. Про це повідомила прес-служба Держархбудінспекції.

Зокрема введено в експлуатацію 4-поверховий секційний житловий будинок з вбудованими приміщеннями медичного центру та прибудованими адміністративними приміщеннями по вул. Перемоги, 10 в м.Кременчуці (загальна площа квартир – 3,3 тис. кв.м.).

Також прийнятий в експлуатацію багатоквартирний житловий будинок (другий пусковий комплекс) по вул. Перспективній в с. Розсошенці Полтавського району (загальна площа квартир – 3,5 тис кв.м).

Крім того, введено в експлуатацію 2 корпус багатоквартирного житлового будинку по вул. Марії Башкирцевої, 33 в м. Полтаві (загальна площа квартир – 2,4 тис. кв.м).

Нагадаємо, що в першому півріччі 2016 року Держархбудінспекцією зареєстровано 29,7 тис. декларацій про готовність об’єктів до експлуатації, та видано 191 сертифікат готовності об’єктів будівництва.