Квартиру в Києві можна придбати вже й за 18 тисяч доларів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
98

У Києві деякі квартири продаються вже за ціною нижче 20 тис. доларів США. Про це повідомила агенція нерухомості «Благовіст».

Зокрема, за повідомленням агенції у серпні за 18 тис. доларів було продано 1-кімнатну квартиру площею 24 кв. м. у Голосіївському районі столиці на вулиці Набережно-Корчуватській. У цьому ж місяці за 19 тис. доларів було продано «готельку» площею 21 кв.м у Подільському районі в пер. Межовому.

Загалом, сегмент недорого житла до 50 тис. доларів у серпні зайняв частку 42% від загальної кількості операцій в столиці. Покупці купували, переважно, квартири – 98% від усіх продажів. Ще 2% у цій категорії склали угоди купівлі-продажу будинків. Нежитлові приміщення у низькому ціновому сегменті в серпні не купували.

Як зазначили фахівці АН «Благовіст», у ціновому сегменті до 50 тис. доларів у серпні, зокрема, були реалізовані: 1-кімнатна квартира площею 36 кв. м по вул. Саксаганського (Голосіївський р-н) та 2-кімнатна квартира площею 44 кв. м на Кловському узвозі (Печерський район) у старому житловому фонді. Обидві квартири придбали за 50 тис. доларів.

Крім квартир у цій категорії купували заміські будинки: в с. Рудня (Броварський район) за 36 тис. доларів і у м. Васильків вартістю 50 тис. дол. Площа обох будинків – по 120 кв.м.