Київську кондитерську фабрику «Roshen» перетворять на торгівельно-розважальний центр

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
KarlaMarxa

Кондитерську фабрику «Roshen» (колишню фабрику ім. Карла Маркса) у Києві перетворять на великий торгівельно-розважальний центр Roshen Plaza. Повідомленя про це оприлюднено на офіційному сайті корпорації.

Як зазначив Президент і міноритарний акціонер Roshen В'ячеслав Москалевський, колишня кондитерська фабрика імені Карла Маркса поволі перетворюється на пам’ятник, займатися виробництвом в центрі міста безглуздо з точки зору логістики, тому було прийняте рішення дати фабричній будівлі нове життя.

Президент корпорації сказав, що концепція перетворення фабрики ще не затверджена, але озвучив плани перетворення території київської фабрики на суспільний простір.

«Цього року ми переїжджаємо в заводську будівлю, там буде офіс нашої компанії. Крім цього, ми хочемо дати нове життя цій фабриці. Умовна назва Roshen Plaza. Тому територія київської фабрики повинна перетворитися на суспільний простір», - зазначив В'ячеслав Москалевський.

Окрім офісних приміщень на території фабрики будуть розташовані магазин, ковзанка, демонстраційний центр. Втім, невелика виробнича лінія там також буде.

«Ми хочемо цього року, щоб там відкрилася безкоштовна ковзанка, яка буде функціонувати. За рік у цій будівлі ми також відкриємо магазин. Наприкінці весни там відкриється демонстраційний центр. Там буде постійно робоча маленька лінія. Кожен охочий може прийти і ознайомитися, як робиться шоколад. І ще ми хочемо зробити якийсь суспільно корисний простір. Чи то це технічний музей, то чи фаблаб. Ми перебуваємо в пошуку», - наголосив президент корпорації Roshen.