Біля офісу Київміськбуда відбулись заворушення

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Kyivmiskbud

Сьогодні о 9-й ранку група молодих чоловіків заблокували вхід до офісу холдингової компанії "Київміськбуд" на вул. Суворова, 4/6. Після прибуття правоохоронців вони були відтіснені від будівлі і співробітники змогли увійти всередину.

Пізніше невідомі стали закидати будівлю димовими шашками і петардами.

Нагадаємо, 5 вересня в Києві, біля станції метро "Святошин", сталася масова бійка між місцевими жителями і представниками забудовника (ПАТ «ХК« Київміськбуд »). В результаті постраждали кілька людей. У відповідь, 6 вересня, мешканці провулку Святошинського, 2 в Києві перекрили заїзд в лісництво. У підсумку на наступний день конфлікт вилився в зіткнення між місцевими жителями і людьми забудовника, який хоче побудувати багатоповерховий будинок на парковці. У хід пішли камені, петарди і вибухові пакети. Горіли шини. За даними поліції, в ході зіткнень між місцевими жителями і людьми забудовника в Святошинському районі Києва затримано близько 30 осіб.

Вже 8 вересня протистояння на місці скандального будівництво знову загострилося: активісти знову штурмували будівельний майданчик у Святошинському районі Києва.