Банк «Глобус» надаватиме спеціальні кредити учасникам програми доступне житло

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Мамедов-Банк-Глобус

Банк «Глобус» приєднався до урядової програми Доступне житло, завдяки чому громадяни – учасники цієї програми зможуть отримувати кредити на суму, що не вистачає їм для власного внеску на придбання житла. З цією метою 6 лютого відбулося підписання Меморандуму між Банком «Глобус» та Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву.

«Банк «Глобус» вийшов на ринок іпотечного кредитування півтора року тому, і за цей час став його лідером. Наш Банк від самого початку був клієнтоорієнтований, і пропонує всім охочим придбати або оновити своє житло найкращі, найпростіші і найвигідніші програми»- зазначив Голова Правління Банку «Глобус» Сергій Мамедов.

Як зазначила заступник Голови Правління Банка «Глобус» Олена Дмітрієва, для цього банку іпотечне кредитування - це ключовий напрямок розвитку.

«У 2017 р. кредити на придбання квартир у забудовників отримали 380 сімей на суму понад 200 млн. грн. Банком акредитовано більше 100 об’єктів будівництва по всій Україні. Партнерами Банку «Глобус» є 21 будівельна компанія. Ми активні в Києві, Харкові, Сумах, Чернігові, Чернівцях, Кам'янці-Подільському і найближчим часом працюватимемо в інших регіонах», - наголосила Олена Дмітрієва.

Таким чином, у багатьох регіонах країни учасники програми Доступне житло, які мають право на допомогу з державного бюджету на придбання житла (30-50 % ціни обраної ними квартири), матимуть змогу взяти у банку «Глобус» кредит на частину чи повну суму тієї частки вартості житла, яку вони повинні сплатити самостійно.