Київмісьбуд "узяв в заручники" власних інвесторів

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПАТ «ХК «Київміськбуд» оголосив зупинку усього свого будівництва та оголосив страйк.

Про це йдеться в офіційній заяві будівельної компанії. Зазначається, що страйк триватиме доти, доки не припиняться напади на компанію. При цьому, у компанії сподіваються, що інвестори інших об'єктів Київміськбуду також стануть на їхній бік.

«Ми закликаємо Міністра внутрішніх справ, очільників поліції, народних депутатів та усіх небайдужих до майбутнього нашої держави, негайно втрутитись у цю ганебну ситуацію та покарати винних… Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо усі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик. Тепер наші інвестори – тисячі киян, які чекають на власне житло – разом із нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій та захистити чесний бізнес від рейдерів», - йдеться у заяві.

Разом з тим, у Київміськбуді не пояснюють, яким чином інвесторам будівельних об’єктів компанії, що не були об’єктом протистояння з громадськістю, надаватиметься компенсація у разі, якщо через страйк буде перенесено термін введення новобудов в експлуатацію.

Нагадаємо, 9 вересня біля офісу холдингової компанії "Київміськбуд" відбулися сутички з чисельною групою громадян. Причиною став конфлікт із мешканцями провулку Святошинського, 2 в Києві, які вважають, що будівельний майданчик Київміськбуду біля їхнього будинку порушує їх права.