Оприлюднено найбільші будівельні майданчики столиці

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Масив

У Києві будівництво ведеться на 1443 ділянках, наданих міською радою столиці під житлову та громадську забудову. Такі дані оприлюднив Департамент земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації.

Найбільша ділянка розміром понад 72,26 га надана неплатоспроможній нині компанії «Мегаполісжитлобуд» на Кільцевій дорозі, 1. На цій ділянці велося будівництво ТРЦ «Республіка», що нині є замороженим об’єктом.

Другу за розміром ділянку надано ВАТ «Київрибгосп» у Голосіївському районі столиці на вулиці Промисловій для будівництва офісних та торгово-розважальних комплексів загальною площею 66,14 га.

У тому ж Голосіївському районі Київська овочева фабрика освоює 4 ділянки загальною площею понад 36,74 га під будівництво торговельно-розважальних комплексів, офісних центрів та об'єктів житлової забудови.

ТОВ «Столична проектно-будівельна компанія» у Святошинському районі будує житлово-офісний торгівельний комплекс на ділянці площею понад 30,88 га.

У Дніпровському районі ТОВ «Будівельний міжгалузевий альянс» в урочищі Горбачиха під будівництво торговельно-офісного  центру, житлово-офісного та готельного комплексів отримала ділянку площею майже 29,44 га.

У тому ж Дніпровському районі на вулиці Регенераторній ПАТ «НЕО ВІТА» для будівництва житлово-офісного торговельного комплексу отримала ділянку 27,68 га.

В урочищі Оболонь біля затоки Дніпра ТОВ «Дніпровська рив'єра», зокрема, для будівництва котеджної забудови отримала десятки ділянок, найбільша з якої має площу понад 21,31 га.

ТОВ «Консультаційне бюро НТТ» у Дарницькому районі столиці отримало дві великих ділянки для будівництва комплексу багатоповерхових житлових будинків площею понад 20,41 га та 15,13га.

У Голосіївському районі ТОВ «Господарник» на проспекті Червонозоряний під будівництво розважально-торговельного комплексу отримало ділянку понад 19,11 га.