З Держфонду регіонального розвитку профінансують 200 об’єктів на 1,8 млрд. грн.

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
DFRR

Міжвідомча комісія з відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що реалізовуються за рахунок ДФРР та проектів, що реалізовуються за рахунок коштів держбюджету, отриманих від ЄС, затвердила 200 перехідних проектів, які фінансувались у попередніх роках за рахунок ДФРР, на загальну суму — 1,8 млрд грн.

Про це повідомила прес-служба Державного фонду регіонального розвитку.

За повідомленням ДФРР, вказані кошти будуть спрямовані по 20  областям на такі інвестпрограми, як будівництво та реконструкція соціальних об’єктів (лікарні, школи, поліклініки), відновлення мостової інфраструктури, проведення термомодернізації тощо.

Жодного проекту не надали на розгляд комісії Вінницька, Івано-Франківська, Одеська, Чернівецька та Чернігівська області.

Серед проектів з секторальної підтримки регіонального розвитку схвалено 25 проектів. Реалізація проектів здійснюватиметься за 5 напрямами – інноваційна економіка та інвестиції (6 проектів), сільський розвиток (1), розвиток людського потенціалу (5), розвиток туризму (8), а також 5 проектів з розвитку загальноукраїнської солідарності.