Київміськбуд відмовився від ідеї «заручників»

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
київміськбуд

ПАТ «ХК «Київміськбуд» розповсюдила заяву про те, що будівельно-монтажні роботи на майданчиках компанії поновлено.

«Аби не доводити ситуацію до критичної точки, керівництвом компанії було прийнято відповідне рішення», - йдеться в заяві.

У компанії підкреслили, що інвестор є головним пріоритетом у роботі ХК Київміськбуд.

«Зважаючи на неабияке схвилювання зі сторони людей, що вкладають кошти у будівництво «Київміськбуду», станом та теперішній час у активній фазі ведуться усі роботи на будівельних майданчиках. Наголошуємо, що Холдингова компанія виконає усі взяті на себе зобов’язання. Об’єкти будівництва будуть готові якісно та у визначений строк», - зазначають у Київміськбуді.

Нагадаємо, 8 вересня в Києві у Святошинському провулку відбулися заворушення  через конфлікт щодо будівельного майданчику компанії Київміськбуд, проти якого виступили місцеві жителі. А 9 вересня група громадян заблокувала вхід до офісної будівлі Київміськбуду. У відповідь Київміськбуд оголосив страйк та припинив будівельні роботи на усіх будівельних майданчиках компанії, сподіваючись, що інвестори будівельних об’єктів компанії підтримають забудовника. Втім, у бік Київміськбуду пролунали звинувачення, що через такі дії компанії постраждають інвестори, що не беруть участь у конфлікті, які в даній ситуації фактично «стали заручниками» забудовника.