Податковий борг киян за нерухоме майно склав 18,7 млн грн

Підписуйтесь на Telegram канал МЕтри
Demchenko2

У Києві станом на кінець березня поточного року понад 7,5 тисяч жителів столиці накопичили податковий борг за нерухоме майно у розмірі 18,7 млн. грн. Про це повідомила в ході розширеного засідання Колегії виконавчого органу Київської міської ради начальник Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві Людмила Демченко.

«Станом на кінець березня 2018 року, більше 7,5 тисяч платників  податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки мають загальну податкову  заборгованість у розмірі 18,7 мільйонів гривень. При чому, з вказаної кількості платників – більше 2,9 тисяч осіб мають заборгованість, що не досягає 1020 гривень», – наголосила Людмила Демченко.

Також керівник столичного управління ДФС зазначила, що за податком на майно, відмінному від земельної ділянки, у минулому році було сформовано та направлено платникам податку 34,5 тисяч податкових повідомлень-рішень на суму майже 74 мільйони гривень. Проте, частина з цих повідомлень повернулась з різних причин – здебільшого, через зміну реєстраційних даних платників, про яку вони вчасно не повідомили фіскальні органи.